Saltea Basic Pocket cu arcuri individuale 24 cm – Pareri, Informatii si ce nu imi place deloc la ea

554

Îl știți pe Nero, bichonul meu negru? De curând din cauza lui a trebuit să cumpărăm o saltea. Noroc că am găsit Saltea Basic Pocket cu arcuri individuale 24 cm la reducere. Este foarte mișto, îmi place culoarea și faptul că nu este extrem de moale. Este exact atât de moale cât am eu nevoie. Dar înainte să vă povestesc o întâmplare amuzantă, vă voi arăta salteaua pe care am cumpărat-o.
Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Saltea Basic Pocket cu arcuri individuale 24 cm și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Saltea Basic Pocket cu arcuri individuale 24 cm

De arătat arată bine, dar am avut niste probleme cu aceasta Saltea Basic Pocket cu arcuri individuale 24 cm pe care vreau sa vi le povestesc după ce vă uitați la poze.

Detalii despre Saltea Basic Pocket cu arcuri individuale 24 cm:

Pret:1090.0 lei
Reducere :899.0 lei
Descrierea producatorului despre saltea: Matlasare Premiumn Te odihnesti foarte bine indiferent cum dormi, pe spate, pe lateral sau pe burta, datorita sustinerii ideale oferita de o matlasare de calitate.n nn n n n n n n Ferma si Comodan Suprafata ferma de dormit ofera un somn linistitor si confortabil. Este o saltea excelenta chiar si pentru femeile insarcinate.n n nn n n n n Raport calitate / pret excelentn Raportul calitate/pret, perfect echilibrat, va ofera posibilitatea de a avea o saltea premium ce se adapteaza perfect nevoilor fiecarei persoane indiferent de pozitia din timpul somnului.n n n n n n n n Fara dureri de spaten Veti uita de durerile de spate si de senzatia de maini / picioare amortite inca din primele nopti in care veti dormi pe acesta saltea. Ofera o sustinere corecta si naturala a coloanei vertebrale.n nn nn n n n n Independenta fata de partenern Compozitia realizata din arcuri de tip Bonnel, impachetate individual in saculeti textili, preia greutatea fiecarei persoane in parte. Astfel se elimina deranjul cauzat in timpul noptii de miscarile partenerului.n n n n n n n n n Margini tarin Acelasi suport pe toata suprafata saltelei inclusiv pe margini. Puteti sa stati pe marginea saltelei fara ca aceasta sa se deformeze.n nn n n n n n n Fata Vara-Iarnan Aceasta saltea este prevazuta cu fata vara/iarna, astfel se adapteaza perfect indiferent de anotimp. In plus materialele de suprafata sunt tratate impotriva acarienilor.n nn n n n n n n Arcuri impachetate individualn Peste 850 de arcuri asigura suportul dumneavoastra. Nu simtiti miscarile partenerului. Fermitate optima indiferent de greutate. Durabilitate mare in timp. Tehnologie de ultima generatie. n nn n n n n n n Orice dimensiunen Acest produs poate fi realizat la comanda si pe dimensiuni atipice, termenul de livrare fiind de doar 1-3 zile.n nn nn n n Ai toate motivele sa ne alegin n Contin materiale din Belgia, Germania, Ungaria si Frantan Livrarea gratuita direct la tine acasa in doar 24 de ore.n Bonusul de 1 sau 2 perne oferite cadou in functie de dimensiunea/modelul cumparat.n Perioada de testare de 30 zile, timp in care poti returna produsul daca nu esti multumitn Plata in 12 rate fara dobanda.n n nn n n n Livrare si Returnaren n n n n Se Expediazan In 1-3 zilen n n Costul de livraren Gratuitn n n Timp de incercaren 30 zilen n n nn n n n n Modalitati de Platan n n n n Rambursn Plata in momentul livrariin n n Plata cu carduln La finalizarea comenziin n n Ordin de platan Plata prin banca pe baza comenziin n n Plata in 12 raten Online cu Cardul – Vezi detaliin n n Paypaln La finalizarea comenziin n n nn n n n Bonusuri oferite la acest produsn n n n n 1 sau 2 Pernen In functie de dimensiunea saltelei n n n n n n n n n n n n Magazine SomProductn n n n n Bucurestin HD Mall, Bld. Ghencea Nr 126 – 132n n n Brasovn Str: Zaharia Stancu Nr, 6 An n n Cluj Napocan Str. Septimiu Albini Nr 19-21n n n Baia Maren Strada Victoriei 73

Cum am ajuns eu să cumpăr salteaua și ce probleme are aceasta

Până la urmă totul e bine că am ajuns să cumpăr această Saltea Basic Pocket cu arcuri individuale 24 cm, deci finalul e fericit. Așa, deci de când soția mea a născut, Nero este extrem de gelos. Chiar am fost la un moment dat pe punctul să îl dăm, dar ne-am răzgândit, țin prea mult la el. Din cauza geloziei, acesta și-a făcut nevoile pe saltea.

Obișnuia să facă asta din ce în ce mai des. Acum nu mai face de când mi-am cumpărat o Saltea Basic Pocket cu arcuri individuale 24 cm – atât îi trebuia având în vedere că am dat 1090.0 lei pe ea. Am citit multe păreri pe forum despre salteaua asta înainte să o cumpăr și per total sunt mulțumit de ea, însă are o problema: Nero acum a devenit dependent de Saltea Basic Pocket cu arcuri individuale 24 cm.

Efectiv nu mai încăpem de el, mereu se suie pe saltea și noi nu mai avem loc. Am cumpărat și o husă impermeabilă – doar în cazul în care îi vine o idee neortodoxă lui Nero. Acum am văzut pe somproduct.ro – locul de unde am cumpărat-o, ca această Saltea Basic Pocket cu arcuri individuale 24 cm este la reducere. Eu am luat-o la preț întreg, însă voi o puteți lua acum la reducere – mă rog, cât timp mai este această reducere.
Vă las aici un link despre parerile de pe forum a celorlalti despre această Saltea Basic Pocket cu arcuri individuale 24 cm. Spor la cumpărături!