Pat tapitat Allon Blue Grey/Beech – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

475

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat tapitat Allon Blue Grey/Beech este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 4364.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat tapitat Allon Blue Grey/Beech și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat tapitat Allon Blue Grey/Beech

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat tapitat Allon Blue Grey/Beech și cât este de elegant.

Detalii despre Pat tapitat Allon Blue Grey/Beech:

Pret:5333.56 lei
Reducere :4364.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Colectia: ModernnCuloare: Gri albastruinMaterial tapiterie: Stofa (100% Poliester)nDaca preferi stilul Nordic, patul matrimonial Allon este perfect pentru tine. Acesta se remarca prin simplitatea formelor imbinata cu functionalitatea. Datorita paletei cromatice, acest pat poate sa fie accesorizat cu usurinta, fiind foarte versatil. Datorita tabliei impresionante, acest pat poate aduce un suflu nou intregului dormitor. Designul acestui pat se alineaza ultimelor tendinte in materie de Home&Deco. nDimensiuni exterioare pat:nSaltea 200 x 140 cm : lungime: 232 cm, latime: 154 cm, inaltime totala capatai: 114 cmnSaltea 200 x 160 cm : lungime: 232 cm, latime: 174 cm, inaltime totala capatai: 114 cmnSaltea 200 x 180 cm : lungime: 232 cm, latime: 194 cm, inaltime totala capatai: 114 cmnInaltime picioare: 12 cmnGreutate totala: 70 kgnCuloare picioare: FagnDetalii tehnice: nPatul este construit pe cadru de lemn de fag si este tapitat in intregime cu stofa.nPicioarele sunt realizate din lemn.nPatul se poate curata cu un burete umed sau cu ajutorul aspiratorului.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesoriile din poza de prezentare.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat tapitat Allon Blue Grey/Beech am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat tapitat Allon Blue Grey/Beech a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 4364.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat tapitat Allon Blue Grey/Beech. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat tapitat Allon Blue Grey/Beech. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.