Pat rabatabil cu lada de depozitare, tapitat „Terasso” – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

493

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat rabatabil cu lada de depozitare, tapitat „Terasso” este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 2882.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat rabatabil cu lada de depozitare, tapitat „Terasso” și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat rabatabil cu lada de depozitare, tapitat „Terasso”

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat rabatabil cu lada de depozitare, tapitat „Terasso” și cât este de elegant.

Detalii despre Pat rabatabil cu lada de depozitare, tapitat „Terasso”:

Pret:3203.0 lei
Reducere :2882.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Descriere:nUn pat potrivit pentru orice dormitor este modelul Terasso, o piesa de mobilier impunatoare si foarte eleganta in sine. Designul deosebit al patului, precum si calitateanmaterialelor il vor face foarte potrivit pentru orice tip de decor sau de spatiu. Valoarea acestui pat este resimtita din plin doar atunci cand veti descoperi ca va poate oferinconfortul dorit si ca aspectul sau elegant va da personalitate dormitorului dumneavoastra.nnDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 140 cm : Lungime: 227 cm, latime: 155 cm, inaltime capatai: 102 cm, greutate: 48,9 kgnPentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 227 cm, latime: 175 cm, inaltime capatai: 102 cm, greutate: 53,3 kgnPentru saltea 200 x 180 cm : Lungime: 227 cm, latime: 195 cm, inaltime capatai: 102 cm, greutate: 57,6 kgnInaltime cadru: 33 cmnInaltime picioare: 2,7 cmnnDimensiuni lada de depozitare:nPentru saltea 200 x 140 cm : Lungime: 136 cm, latime: 88 cm, inaltime: 17 cmnPentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 156 cm, latime: 88 cm, inaltime: 17 cmnPentru saltea 200 x 180 cm : Lungime: 176 cm, latime: 88 cm, inaltime: 17 cmnnDetalii tehnice:nCadrul patului este realizat din lemn de pin si MDF.nPatul este construit cu somiera rabatabila si lada pentru depozitare.nLada de depozitare este realizata din pal laminat.nSomiera este din lemn.nPicioarele patului sunt realizate din plastic.nFurnizorul recomanda folosirea unei saltele de aproximativ 15 cm.nSomiera are sistem de rabatare standard.nConstruit cu o atentie deosebita, desavarsit in fiecare detaliu. Respecta toate standardele de calitate ale UE.nnAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30-60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.nPoza de prezentare a patului este cu titlu orientativ, acest model se poare realiza doar intr-o singura culoare.nAcest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori, pretul poate varia in functie de materialul ales.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat rabatabil cu lada de depozitare, tapitat „Terasso” am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat rabatabil cu lada de depozitare, tapitat „Terasso” a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 2882.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat rabatabil cu lada de depozitare, tapitat „Terasso”. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat rabatabil cu lada de depozitare, tapitat „Terasso”. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.