Pat pentru copii „Fire Truck” Red, 140 x 70 cm – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

183

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat pentru copii „Fire Truck” Red, 140 x 70 cm este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 664.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat pentru copii „Fire Truck” Red, 140 x 70 cm și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat pentru copii „Fire Truck” Red, 140 x 70 cm

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat pentru copii „Fire Truck” Red, 140 x 70 cm și cât este de elegant.

Detalii despre Pat pentru copii „Fire Truck” Red, 140 x 70 cm:

Pret:865.0 lei
Reducere :664.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Material: Pal / PVCnCuloare: MulticolornDescriere:nSelectarea unui pat adecvat pentru un copil este un pas important deoarece acesta creste si are nevoie de o sustinere foarte buna pentru coloana sa vertebrala.In afara de acest factor, design-ul mobilierului este de asemenea foarte important. Stim cat de greu este sa satisfaci nevoile unui copil in crestere.nUn pat din colectia Fire Truck este o piesa simpla, dar frumoasa de mobilier. O astfel de garantie de longevitate este asigurata de materialul si manopera solida.nPatul Fire Truck are inclusa si salteaua pentru copii. Salteaua are o inaltime de 8 cm.nDetalii tehnice:nConstruit din pal si PVC.nElemente de imbinare si feronerie de cea mai buna calitate.nGreutatea neta a produsului: 32 kgnPentru saltea: 140×70 cm, dimensiunea exterioara a patului este: Lungime: 148 cm, Latime: 74 cm, Inaltimea: 58 cmnAsamblare:nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat pentru copii „Fire Truck” Red, 140 x 70 cm am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat pentru copii „Fire Truck” Red, 140 x 70 cm a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 664.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat pentru copii „Fire Truck” Red, 140 x 70 cm. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat pentru copii „Fire Truck” Red, 140 x 70 cm. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.