Pat metalic negru cu insertii lemn alb Parma – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

427

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat metalic negru cu insertii lemn alb Parma este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 938.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat metalic negru cu insertii lemn alb Parma și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat metalic negru cu insertii lemn alb Parma

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat metalic negru cu insertii lemn alb Parma și cât este de elegant.

Detalii despre Pat metalic negru cu insertii lemn alb Parma:

Pret:1214.0 lei
Reducere :938.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Pat metalic negru cu insertii lemn alb Parma Colectia: ClasicCuloare cadru metalic: Negru.Culoare lemn: Alb.nPatul Parma cu un design ales din colectia Clasic reflecta un stil cu adevarat romantic. Liniile usor fluide si detalile rafinate, impreuna cu marginile de lemn, dau acestui pat un aspect gratios si atemporal. Un mariaj minunat de glamour si design clasic acest pat este perfect pentru orice aranjament sau tema decorativa a dormitorului. Acest pat metalic este realizat de catre o mica fabrica din Europa cu o traditie in realizarea paturilor de metal de peste 20 de ani, timp in care procedeul de productie si calitatea produselor au devenit legendare. Majoritatea componentelor sunt realizate manual prin tehnici meticuloase, totul pentru a controla calitatea finala a produselor, durata medie de realizare a unui pat fiind de apoximativ 2 saptamani. Clasificate in colectii cu teme incitante, in stil expresiv si inovativ sau clasic, cu un design atemporal, fiecare pat respecta standardele stricte de calitate si asigura durabilitatea in timp. Detalii tehniceConstruit pe cadru de metal tubular negru cu insertii de lemn la ambele capete.Patul contine suportul pentru saltea. Montaj rapid si usor. Dimensiuni patPentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 217 cm, latime: 166 cm, inaltime capatai: 103 cmInaltimea cadrului, fata de sol, pe care vine pusa salteaua este de 28 cm. Pretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesorile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat metalic negru cu insertii lemn alb Parma am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat metalic negru cu insertii lemn alb Parma a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 938.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat metalic negru cu insertii lemn alb Parma. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat metalic negru cu insertii lemn alb Parma. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.