Pat Jelte Oak Sonoma / White – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

270

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat Jelte Oak Sonoma / White este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 791.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat Jelte Oak Sonoma / White și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat Jelte Oak Sonoma / White

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat Jelte Oak Sonoma / White și cât este de elegant.

Detalii despre Pat Jelte Oak Sonoma / White:

Pret:959.0 lei
Reducere :791.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Colectia: JeltenCuloare: Stejar Sonoma / AlbnMaterial: PalnColectia Jelte imbina stilul traditional cu cel modern. Aceasta colectie se evidentiaza prin combinatia de tonuri calde, alb si stejar Sonoma, care lumineaza interiorul sincreaza o atmosfera romantica.nUn pat din colectia Jelte este o piesa simpla, dar frumoasa de mobilier. O astfel de garantie de longevitate este asigurata de materialul si manopera solida.nDimensiuni pat:nLungime: 206 cmnLatime: 147 cmnInaltimea capatai: 80 cmnDimensiuni saltea: 200 x 140 cmnGreutatea neta a produsului: 39 kgnDetalii tehnice:nProdusul este realizat din pal cu finisaj alb lucios.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.nAsamblare:nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat Jelte Oak Sonoma / White am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat Jelte Oak Sonoma / White a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 791.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat Jelte Oak Sonoma / White. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat Jelte Oak Sonoma / White. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.