Pat / divan din metal alb Birma – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

276

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat / divan din metal alb Birma este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 528.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat / divan din metal alb Birma și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat / divan din metal alb Birma

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat / divan din metal alb Birma și cât este de elegant.

Detalii despre Pat / divan din metal alb Birma:

Pret:683.0 lei
Reducere :528.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Pat din metal alb Birma Colectia: Clasic Culoare cadru metalic: AlbnPatul Birma cu un design ales din colectia Clasic, reflecta un stil cu adevarat romantic. Liniile usor fluide si detalile rafinate dau acestui pat un aspect gratios si atemporal. Un mariaj minunat de glamour si design clasic acest pat este perfect pentru orice incapere.nAcest pat metalic este realizat de catre o mica fabrica din Europa cu o traditie in realizarea paturilor de metal de peste 20 de ani, timp in care procedeul de productie si calitatea produselor au devenit legendare. nMajoritatea componentelor sunt realizate manual prin tehnici meticuloase, totul pentru a controla calitatea finala a produselor, durata medie de realizare a unui pat fiind de apoximativ 2 saptamani. nClasificate in colectii cu teme incitante, in stil expresiv si inovativ sau clasic, cu un design atemporal, fiecare pat respecta standardele stricte de calitate si asigura durabilitatea in timp. Detalii tehnice:nFurnizorul recomanda folosirea unei saltele de aproximativ 16 cm inaltime.nConstruit pe cadru de metal.nPatul contine suport lamelar pentru salteanMontaj rapid si usor.nnDimensiuni exterioare pat:nnPentru saltea 200 x 90 cm : Lungime: 208 cm, latime: 96 cm, inaltime capatai: 100 cmnnInaltime picioare: 30 cmnnInaltimea cadrului: 5 cmnAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesorile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat / divan din metal alb Birma am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat / divan din metal alb Birma a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 528.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat / divan din metal alb Birma. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat / divan din metal alb Birma. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.