Pat din pal si metal cu sertar si capatai tapitat, pentru tineret Dark Metal Black / Graphite, 200 x 100 cm – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

328

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat din pal si metal cu sertar si capatai tapitat, pentru tineret Dark Metal Black / Graphite, 200 x 100 cm este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 3440.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat din pal si metal cu sertar si capatai tapitat, pentru tineret Dark Metal Black / Graphite, 200 x 100 cm și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat din pal si metal cu sertar si capatai tapitat, pentru tineret Dark Metal Black / Graphite, 200 x 100 cm

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat din pal si metal cu sertar si capatai tapitat, pentru tineret Dark Metal Black / Graphite, 200 x 100 cm și cât este de elegant.

Detalii despre Pat din pal si metal cu sertar si capatai tapitat, pentru tineret Dark Metal Black / Graphite, 200 x 100 cm:

Pret:4655.0 lei
Reducere :3440.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Colectia: Dark MetalnCuloare: Negru / Grafit nMaterial: Pal / MetalnDescriere:nColectia Dark Metal se remarca prin mobilier rezistent si durabil care va permite aranjarea in totalitate a unei camere de adolescent. Un tanar poate deveni creator al spatiului sau, care sa ii reflecte stilul si personalitatea, iar acest lucru se poate realiza cu ajutorul acestei colectii.nPatul din pal si metal tapitat cu sertar, pentru tineret Dark Metal Black / Graphite, imbina armonios estetica, functionalitatea si rezistenta.nDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 100 cm: lungime 220 cm, latime 115 cm, inaltime capatai 105 cm.nGreutate 83 kgnDimensiuni exterioare sertar:nPentru saltea 190 x 90 cm: lungime 194 cm, latime 103 cm, inaltime 24 cmnGreutate produs: 36,90 kgnDetalii tehnice:nProdusul este realizat din metal si pal cu grosimea de 18 mm.nCapataiul este tapitat cu piele ecologica si are compartimente pentru depozitare gadgeturi.nPatul are incorporat priza USB.nPatul contine suportul pentru saltea.nSalteaua nu este inclusa in pret.nSertarul se poate utiliza ca si suprafata de dormit sau spatiu de depozitare.nAsamblare:nProdusul nu este asamblat.nAsamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 15-30 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat din pal si metal cu sertar si capatai tapitat, pentru tineret Dark Metal Black / Graphite, 200 x 100 cm am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat din pal si metal cu sertar si capatai tapitat, pentru tineret Dark Metal Black / Graphite, 200 x 100 cm a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 3440.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat din pal si metal cu sertar si capatai tapitat, pentru tineret Dark Metal Black / Graphite, 200 x 100 cm. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat din pal si metal cu sertar si capatai tapitat, pentru tineret Dark Metal Black / Graphite, 200 x 100 cm. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.