Pat din pal rabatabil cu lada de depozitare, pentru copii si tineret Royal Nature, 190 x 90 cm – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

415

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat din pal rabatabil cu lada de depozitare, pentru copii si tineret Royal Nature, 190 x 90 cm este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 1297.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat din pal rabatabil cu lada de depozitare, pentru copii si tineret Royal Nature, 190 x 90 cm și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat din pal rabatabil cu lada de depozitare, pentru copii si tineret Royal Nature, 190 x 90 cm

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat din pal rabatabil cu lada de depozitare, pentru copii si tineret Royal Nature, 190 x 90 cm și cât este de elegant.

Detalii despre Pat din pal rabatabil cu lada de depozitare, pentru copii si tineret Royal Nature, 190 x 90 cm:

Pret:1755.0 lei
Reducere :1297.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Colectia: RoyalnCuloare: NaturnMaterial: PalnDescriere:nLasa-te inspirat de senzatia de confort si libertate. Extrem de usor de integrat in orice decor si stil, mobilierul din colectia Royal va completa perfect designul camerei copilului tau. Gama variata de mobilier pentru copii permite aranjarea integrala a incaperii pana la cele mai mici detalii.nPatul din pal cu spatiu de depozitare, pentru copii si tineret Royal reprezinta o piesa de mobilier atemporala, usor de integrat in interiorul locuintei datorita designului eclectic.nDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 190 x 90 cm: lungime 194 cm, latime 93 cm, inaltime capatai 89 cmnGreutate: 68 kgnDetalii tehnice:nProdusul este realizat din pal cu grosimea de 18 mm.nPatul contine suportul pentru saltea si are spatiu de depozitare.nSalteaua nu este inclusa in pret.nAsamblare:nProdusul nu este asamblat.nAsamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30-45 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat din pal rabatabil cu lada de depozitare, pentru copii si tineret Royal Nature, 190 x 90 cm am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat din pal rabatabil cu lada de depozitare, pentru copii si tineret Royal Nature, 190 x 90 cm a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 1297.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat din pal rabatabil cu lada de depozitare, pentru copii si tineret Royal Nature, 190 x 90 cm. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat din pal rabatabil cu lada de depozitare, pentru copii si tineret Royal Nature, 190 x 90 cm. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.