Pat din pal pentru copii Pirate Brown – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

373

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat din pal pentru copii Pirate Brown este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 951.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat din pal pentru copii Pirate Brown și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat din pal pentru copii Pirate Brown

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat din pal pentru copii Pirate Brown și cât este de elegant.

Detalii despre Pat din pal pentru copii Pirate Brown:

Pret:1287.0 lei
Reducere :951.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Colectia: PiratenCuloare: MaronMaterial: PalnDescriere:nColectia Pirate se caracterizeaza prin finisaje spectaculoase si design unic. Inca de cand sunt mici, baieti isi doresc sa porneasca intr-o expeditie precum personajele lor preferate din povestile cu pirati. Poti face posibil acest lucru amenajand camera, astfel ca ei sa se simta intr-o continua aventura.nPatul din pal pentru copii Pirate Brown se remarca prin aspectul estetic si atractiv.nDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 100 cm: lungime 206 cm, latime 105 cm, inaltime capatai 100 cmnPentru saltea 200 x 120 cm: lungime 206 cm, latime 125 cm, inaltime capatai 100 cmnDetalii tehnice:nProdusul este realizat din pal cu grosimea de 18 mm.nPatul contine suportul pentru saltea.nSalteaua nu este inclusa in pret.nDesenele de pe mobilier sunt imprimate digital.nAsamblare:nProdusul nu este asamblat.nAsamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 15-30 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat din pal pentru copii Pirate Brown am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat din pal pentru copii Pirate Brown a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 951.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat din pal pentru copii Pirate Brown. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat din pal pentru copii Pirate Brown. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.