Pat din MDF si lemn de pin Deauville Grey – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

147

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat din MDF si lemn de pin Deauville Grey este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 2268.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat din MDF si lemn de pin Deauville Grey și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat din MDF si lemn de pin Deauville Grey

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat din MDF si lemn de pin Deauville Grey și cât este de elegant.

Detalii despre Pat din MDF si lemn de pin Deauville Grey:

Pret:3024.0 lei
Reducere :2268.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Descriere:nPatul Deauville reprezinta un model care imbina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier foarte rezistenta. Este un pat construit din lemn de pin si MDF cu un aspect modern ce aduce un plus de stil in orice dormitor.nFarmecul stilului Clasic nu a fost niciodata mai usor de integrat in interiorul caminului. Colectia Deauville imbina clasicul si functionalitatea. Redefineste confortul cu ajutorul unor piese de mobilier elegante care te vor purta in timp si ofera o nota de autenticitate intregului camin. Aceasta colectie este perfecta pentru casa ta, oferindu-va placerea si calitatea de-a lungul anilor.nPinul este un lemn de esenta moale, care creste in mai multe variante in multe parti ale lumii. Aspectul rustic al pinului ofera multa caldura si individualitate pieselor de mobilier. Lemnul de pin are o culoare deschisa si este un foarte bun aderent pentru vopsele. Este ideal pentru mobilierul din camera copiilor, pentru sufragerii si oriunde ai nevoie de piese de mobilier simple, dar cu personalitate. nDimensiuni: nPentru saltea 90 x 190 cm – dimensiunile exterioare ale patului sunt: Lungime: 199 cm, latime: 106 cm, inaltime capatai: 110 cmnPentru saltea 135 x 190 cm – dimensiunile exterioare ale patului sunt: Lungime: 201 cm, latime: 152 cm, inaltime capatai: 110 cmnPentru saltea 150 x 200 cm – dimensiunile exterioare ale patului sunt: Lungime: 208 cm, latime: 167 cm, inaltime capatai: 110 cmnDetalii tehnice:nProdusul este realizat din lemn de pin si MDF.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat din MDF si lemn de pin Deauville Grey am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat din MDF si lemn de pin Deauville Grey a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 2268.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat din MDF si lemn de pin Deauville Grey. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat din MDF si lemn de pin Deauville Grey. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.