Pat din lemn masiv de stejar, tapitat „Goma” Boxspring – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

267

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat din lemn masiv de stejar, tapitat „Goma” Boxspring este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 6671.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat din lemn masiv de stejar, tapitat „Goma” Boxspring și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat din lemn masiv de stejar, tapitat „Goma” Boxspring

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat din lemn masiv de stejar, tapitat „Goma” Boxspring și cât este de elegant.

Detalii despre Pat din lemn masiv de stejar, tapitat „Goma” Boxspring:

Pret:7412.0 lei
Reducere :6671.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Descriere:nGoma este un pat din lemn masiv elegant si stilat, cu design scandinav si linii drepte. Somnul perfect este garantat de arcurile tip Bonell cu inaltime de 17 cm. Salteauaneste realizata din arcuri tip Bonell pentru o utilizare de lunga durata si pentru a asigura un somn confortabil, placut si relaxant.nPaturile Boxspring ofera confort prin inlocuirea ramei si somierei cu o structura solida din lemn de cea mai buna calitate si arcuri impachetate individual, care formeazanbox-ul.nDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 140 cm : Lungime: 233 cm, latime: 158 cm, inaltime capatai: 100 cm, greutate: 138,2 kgnPentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 233 cm, latime: 178 cm, inaltime capatai: 100 cm, greutate: 153,2 kgnPentru saltea 200 x 180 cm : Lungime: 233 cm, latime: 198 cm, inaltime capatai: 100 cm, greutate: 168,2 kgnInaltime de la sol la sezut: 48 cmnInaltime cadru Bonell: 18 cmnInaltime topper: 4 cmnInaltime picioare: 9 cmnDetalii tehnice:nCadrul patului si picioarele sunt realizate din lemn masiv de stejar. nConstruit cu o atentie deosebita, desavarsit in fiecare detaliu. Respecta toate standardele de calitate ale UE.nTopperul este inclus in pretul afisat.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30-60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.nPoza de prezentare a patului este cu titlu orientativ.nAcest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori, pretul poate varia in functie de materialul ales.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat din lemn masiv de stejar, tapitat „Goma” Boxspring am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat din lemn masiv de stejar, tapitat „Goma” Boxspring a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 6671.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat din lemn masiv de stejar, tapitat „Goma” Boxspring. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat din lemn masiv de stejar, tapitat „Goma” Boxspring. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.