Pat din lemn de stejar „York” Oak – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

239

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat din lemn de stejar „York” Oak este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 3830.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat din lemn de stejar „York” Oak și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat din lemn de stejar „York” Oak

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat din lemn de stejar „York” Oak și cât este de elegant.

Detalii despre Pat din lemn de stejar „York” Oak:

Pret:5106.0 lei
Reducere :3830.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Descriere:nPatul York reprezinta un model care imbina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier foarte rezistenta. Este un pat construit din lemn de stejar cu un aspect clasic ce aduce un plus de stil in orice dormitor.nFarmecul stilului Clasic nu a fost niciodata mai usor de integrat in interiorul caminului. Colectia York imbina clasicul si functionalitatea. Redefineste confortul cu ajutorul unor piese de mobilier elegante care te vor purta in timp si ofera o nota de autenticitate intregului camin. Aceasta colectie este perfecta pentru casa ta, oferindu-va placerea si calitatea de-a lungul anilor.nMobila din lemn de stejar este o optiune pentru cei care doresc rezistenta si durabilitate, pentru ca acestea doua sunt caracteristicile sale principale. In ceea ce priveste designul, mobila din lemn de stejar nu se mai limiteaza doar la stilul rustic, traditional, ci se gaseste si sub forma unor modele absolut moderne. Unul dintre avantajele lemnului de stejar este ca nu necesita o ingrijire deosebita.nDimensiuni: nPentru saltea 135 x 190 cm: Lungime: 223 cm, latime: 149 cm, inaltime capatai: 135 cm, greutate: 120 kgnPentru saltea 150 x 200 cm: Lungime: 231 cm, latime: 163 cm, inaltime capatai: 135 cm, greutate: 129 kgnPentru saltea 180 x 200 cm: Lungime: 231 cm, latime: 194 cm, inaltime capatai: 135 cm, greutate: 150 kgnDetalii tehnice:nProdusul este realizat din lemn de stejar.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat din lemn de stejar „York” Oak am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat din lemn de stejar „York” Oak a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 3830.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat din lemn de stejar „York” Oak. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat din lemn de stejar „York” Oak. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.