Pat de metal negru Siena – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

360

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat de metal negru Siena este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 593.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat de metal negru Siena și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat de metal negru Siena

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat de metal negru Siena și cât este de elegant.

Detalii despre Pat de metal negru Siena:

Pret:767.0 lei
Reducere :593.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Pat de metal negru Siena Colectia: ClasicCuloare cadru metalic: NegrunPatul metalic Siena se distinge prin designul simplu de un farmec incontestabil, cu linii curate, usor de imaginat intr-un dormitor confortabil acoperit cu lenjerii de pat, din bumbac fin, in culori pastelate.Design-ul clasic si primitor al patului Siena, in deplina armonie cu orice stil adoptat, confera dormitorului o atmosfera romantica si linistita.nPatul metalic Siena este realizat de catre o mica fabrica din Europa cu o traditie in realizarea paturilor de metal de peste 20 de ani, timp in care procedeul de productie si calitatea produselor au devenit legendare.nClasificate in colectii cu teme incitante, in stil expresiv si inovativ sau clasic, cu un design atemporal, fiecare pat respecta standardele stricte de calitate si asigura durabilitatea in timp.nDetalii tehnice:nConstruit pe cadru de metal cu lamele fixe de lemn. Cadrul are 4 picioare suplimentare. nPatul contine suport lamelar pentru saltea.nDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 90 cm : Lungime: 208 cm, latime: 99 cm, inaltime capatai: 102 cmnInaltime cadru fata: 66 cmnInaltime picioare: 27 cmnInaltimea cadrului: 5 cmnAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.n Pretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesorile din imaginea de prezentare a produsului. n

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat de metal negru Siena am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat de metal negru Siena a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 593.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat de metal negru Siena. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat de metal negru Siena. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.