Pat cu noptiere Forera – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

354

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat cu noptiere Forera este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 2774.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat cu noptiere Forera și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat cu noptiere Forera

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat cu noptiere Forera și cât este de elegant.

Detalii despre Pat cu noptiere Forera:

Pret:3363.0 lei
Reducere :2774.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Colectia: ForeranCuloare: Gri inchis / AlbnMaterial: PalnDormitorul reprezinta locul in care ne refugiem pentru a ne reincarca cu energie pentru o noua zi, odihnindu-ne sau relaxandu-ne chiar si pentru cateva clipe. ColectianForera este creata special pentru aranjarea unui dormitor modern si elegant, construit cu o atentie deosebita la detalii. Multitudinea detaliilor elegante in combinatie cuntonurile bicolore alb si gri inchis evidentiaza caracterul original al acestei colectii. nUn pat din colectia Forera reprezinta o piesa de mobilier atemporala, usor de integrat in interiorul locuintei datorita designului ecletic.nDimensiuni pat:nLungime: 234,6 cmnLatime: 280,4 cmnInaltimea capatai: 108,7 cmnDimensiuni saltea: 200 x 160 cmnGreutatea neta a produsului: 142,2 kgnDetalii tehnice:nProdusul este realizat din pal cu finisaj alb lucios.nCapataiul este tapitat cu piele ecologica.nCele doua noptiere din imagine sunt incluse in pretul afisat.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.nAsamblare:nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat cu noptiere Forera am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat cu noptiere Forera a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 2774.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat cu noptiere Forera. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat cu noptiere Forera. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.