Pat cu 2 noptiere si sertare Milo – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

344

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat cu 2 noptiere si sertare Milo este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 1069.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat cu 2 noptiere si sertare Milo și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat cu 2 noptiere si sertare Milo

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat cu 2 noptiere si sertare Milo și cât este de elegant.

Detalii despre Pat cu 2 noptiere si sertare Milo:

Pret:1307.0 lei
Reducere :1069.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Colectia: MilonCuloare: Stejar Sonoma / AlbnMaterial: PalnDormitorul reprezinta locul in care ne refugiem pentru a ne incarca cu energie pentru o noua zi, odihnindu-ne sau relaxandu-ne chiar si pentru cateva clipe. Milo estenmobilierul perfect pentru un dormitor modern si functional in acelasi timp. Combinatia armonioasa de culori alb subtil si stejar Sonoma va accentua designul unic alncolectiei. nUn pat din colectia Milo este o piesa simpla, dar frumoasa de mobilier, se integreaza perfect in dormitorul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.nDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 140 cm : Lungime: 205 cm, latime: 146 cm, inaltime capatai: 86 cm, greutate: 88 kgnPentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 205 cm, latime: 166 cm, inaltime capatai: 86 cm, greutate: 91 kgnDimensiuni sertare pat: 110,2 x 58,4 x 19,9 cmnPatul Milo are 2 noptiere si sertare care sunt incluse in pret.nDetalii tehnice:nProdusul este realizat din pal.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.nAsamblare:nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat cu 2 noptiere si sertare Milo am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat cu 2 noptiere si sertare Milo a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 1069.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat cu 2 noptiere si sertare Milo. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat cu 2 noptiere si sertare Milo. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.