Topper Natural Classic cu pene de gasca – Pareri, Informatii si ce nu imi place deloc la ea

443

Îl știți pe Nero, bichonul meu negru? De curând din cauza lui a trebuit să cumpărăm o saltea. Noroc că am găsit Topper Natural Classic cu pene de gasca la reducere. Este foarte mișto, îmi place culoarea și faptul că nu este extrem de moale. Este exact atât de moale cât am eu nevoie. Dar înainte să vă povestesc o întâmplare amuzantă, vă voi arăta salteaua pe care am cumpărat-o.
Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Topper Natural Classic cu pene de gasca și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Topper Natural Classic cu pene de gasca

De arătat arată bine, dar am avut niste probleme cu aceasta Topper Natural Classic cu pene de gasca pe care vreau sa vi le povestesc după ce vă uitați la poze.

Detalii despre Topper Natural Classic cu pene de gasca:

Pret:624.0 lei
Reducere :347.0 lei
Descrierea producatorului despre saltea: Tehnologie : Topper Natural Classic cu pene de gascanGrad de Fermitate : MoalenHusa Detasabila : NunGrosime : 5 cmnGarantie : 2 AninMaterial de suprafata: 100 % Bumbac nDescriere:nTopper Natural Classic cu pene de gasca, iti ofera senzatia de lux mult asteptata. Schimba-ti confortul actual al saltelei cu un produs premium care asigura o repartitie ortopedica a greutatii corpului pe toata suprafata saltelei si de asemenea ofera o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului.Bucura-te de un somn linistit si confortabil pe aceast topper disponibil acum in magazinul nostru online.nTehnologie produs:Topper Natural Classic cu pene de gasca, este confectionat dintr-un strat din pene de gasca cu densitate de 130g / m2 si grosime 5 cm. nGreutate produs:n80x200 – 1710 gn90x200 – 1920 gn120x200 – 2560 gn140x200 – 2980 gn160x200 – 3400 gn180x200 – 3800 gnIntretinere:nSe recomanda aerisirea periodica a topperului.nTopper-ul nu se calca, nu se foloseste inalbitor.

Cum am ajuns eu să cumpăr salteaua și ce probleme are aceasta

Până la urmă totul e bine că am ajuns să cumpăr această Topper Natural Classic cu pene de gasca, deci finalul e fericit. Așa, deci de când soția mea a născut, Nero este extrem de gelos. Chiar am fost la un moment dat pe punctul să îl dăm, dar ne-am răzgândit, țin prea mult la el. Din cauza geloziei, acesta și-a făcut nevoile pe saltea.

Obișnuia să facă asta din ce în ce mai des. Acum nu mai face de când mi-am cumpărat o Topper Natural Classic cu pene de gasca – atât îi trebuia având în vedere că am dat 624.0 lei pe ea. Am citit multe păreri pe forum despre salteaua asta înainte să o cumpăr și per total sunt mulțumit de ea, însă are o problema: Nero acum a devenit dependent de Topper Natural Classic cu pene de gasca.

Efectiv nu mai încăpem de el, mereu se suie pe saltea și noi nu mai avem loc. Am cumpărat și o husă impermeabilă – doar în cazul în care îi vine o idee neortodoxă lui Nero. Acum am văzut pe somproduct.ro – locul de unde am cumpărat-o, ca această Topper Natural Classic cu pene de gasca este la reducere. Eu am luat-o la preț întreg, însă voi o puteți lua acum la reducere – mă rog, cât timp mai este această reducere.
Vă las aici un link despre parerile de pe forum a celorlalti despre această Topper Natural Classic cu pene de gasca. Spor la cumpărături!