Saltea pentru copii Nano, 10 cm spuma HR – Pareri, Informatii si ce nu imi place deloc la ea

317

Îl știți pe Nero, bichonul meu negru? De curând din cauza lui a trebuit să cumpărăm o saltea. Noroc că am găsit Saltea pentru copii Nano, 10 cm spuma HR la reducere. Este foarte mișto, îmi place culoarea și faptul că nu este extrem de moale. Este exact atât de moale cât am eu nevoie. Dar înainte să vă povestesc o întâmplare amuzantă, vă voi arăta salteaua pe care am cumpărat-o.
Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Saltea pentru copii Nano, 10 cm spuma HR și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Saltea pentru copii Nano, 10 cm spuma HR

De arătat arată bine, dar am avut niste probleme cu aceasta Saltea pentru copii Nano, 10 cm spuma HR pe care vreau sa vi le povestesc după ce vă uitați la poze.

Detalii despre Saltea pentru copii Nano, 10 cm spuma HR:

Pret:426.0 lei
Reducere :351.0 lei
Descrierea producatorului despre saltea: Saltea pentru copii Nano, 10 cm spuma HRnTehnologie : Saltea pe Spuma HR (high resilience) nGrosime: 10 cmnGrad de fermitate: MediunDESCRIERESalteaua Nano, face fata presiunii permanente si constante exercitate de greutatea corpului persoanei care se afla pe saltea, oferind o pozitie naturala a coloanei vertebrale in timpul somnului. Pretuieste fiecare minut pe care il petreci pe salteaua Nano si pune pret pe sanatatea ta si a familiei tale.nRecomandam folosirea acesteia pentru paturile de copii supraetajate.nSe poate folosi si ca saltea suplimentara.

Cum am ajuns eu să cumpăr salteaua și ce probleme are aceasta

Până la urmă totul e bine că am ajuns să cumpăr această Saltea pentru copii Nano, 10 cm spuma HR, deci finalul e fericit. Așa, deci de când soția mea a născut, Nero este extrem de gelos. Chiar am fost la un moment dat pe punctul să îl dăm, dar ne-am răzgândit, țin prea mult la el. Din cauza geloziei, acesta și-a făcut nevoile pe saltea.

Obișnuia să facă asta din ce în ce mai des. Acum nu mai face de când mi-am cumpărat o Saltea pentru copii Nano, 10 cm spuma HR – atât îi trebuia având în vedere că am dat 426.0 lei pe ea. Am citit multe păreri pe forum despre salteaua asta înainte să o cumpăr și per total sunt mulțumit de ea, însă are o problema: Nero acum a devenit dependent de Saltea pentru copii Nano, 10 cm spuma HR.

Efectiv nu mai încăpem de el, mereu se suie pe saltea și noi nu mai avem loc. Am cumpărat și o husă impermeabilă – doar în cazul în care îi vine o idee neortodoxă lui Nero. Acum am văzut pe somproduct.ro – locul de unde am cumpărat-o, ca această Saltea pentru copii Nano, 10 cm spuma HR este la reducere. Eu am luat-o la preț întreg, însă voi o puteți lua acum la reducere – mă rog, cât timp mai este această reducere.
Vă las aici un link despre parerile de pe forum a celorlalti despre această Saltea pentru copii Nano, 10 cm spuma HR. Spor la cumpărături!