Saltea ortopedica pentru copii, 17 cm grosime – Pareri, Informatii si ce nu imi place deloc la ea

196

Îl știți pe Nero, bichonul meu negru? De curând din cauza lui a trebuit să cumpărăm o saltea. Noroc că am găsit Saltea ortopedica pentru copii, 17 cm grosime la reducere. Este foarte mișto, îmi place culoarea și faptul că nu este extrem de moale. Este exact atât de moale cât am eu nevoie. Dar înainte să vă povestesc o întâmplare amuzantă, vă voi arăta salteaua pe care am cumpărat-o.
Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Saltea ortopedica pentru copii, 17 cm grosime și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Saltea ortopedica pentru copii, 17 cm grosime

De arătat arată bine, dar am avut niste probleme cu aceasta Saltea ortopedica pentru copii, 17 cm grosime pe care vreau sa vi le povestesc după ce vă uitați la poze.

Detalii despre Saltea ortopedica pentru copii, 17 cm grosime:

Pret:248.0 lei
Reducere :204.0 lei
Descrierea producatorului despre saltea: – miez elastic din arcuri bitronconice tip Bonneln- pasla impregnata si ridigizatan- strat de vata textilan- covor textil netesut din fibre in amestecn- husa din tesatura rezistenta

Cum am ajuns eu să cumpăr salteaua și ce probleme are aceasta

Până la urmă totul e bine că am ajuns să cumpăr această Saltea ortopedica pentru copii, 17 cm grosime, deci finalul e fericit. Așa, deci de când soția mea a născut, Nero este extrem de gelos. Chiar am fost la un moment dat pe punctul să îl dăm, dar ne-am răzgândit, țin prea mult la el. Din cauza geloziei, acesta și-a făcut nevoile pe saltea.

Obișnuia să facă asta din ce în ce mai des. Acum nu mai face de când mi-am cumpărat o Saltea ortopedica pentru copii, 17 cm grosime – atât îi trebuia având în vedere că am dat 248.0 lei pe ea. Am citit multe păreri pe forum despre salteaua asta înainte să o cumpăr și per total sunt mulțumit de ea, însă are o problema: Nero acum a devenit dependent de Saltea ortopedica pentru copii, 17 cm grosime.

Efectiv nu mai încăpem de el, mereu se suie pe saltea și noi nu mai avem loc. Am cumpărat și o husă impermeabilă – doar în cazul în care îi vine o idee neortodoxă lui Nero. Acum am văzut pe somproduct.ro – locul de unde am cumpărat-o, ca această Saltea ortopedica pentru copii, 17 cm grosime este la reducere. Eu am luat-o la preț întreg, însă voi o puteți lua acum la reducere – mă rog, cât timp mai este această reducere.
Vă las aici un link despre parerile de pe forum a celorlalti despre această Saltea ortopedica pentru copii, 17 cm grosime. Spor la cumpărături!