Saltea ortopedica cu arcuri si lana BIO UK Style, 24 cm – Pareri, Informatii si ce nu imi place deloc la ea

251

Îl știți pe Nero, bichonul meu negru? De curând din cauza lui a trebuit să cumpărăm o saltea. Noroc că am găsit Saltea ortopedica cu arcuri si lana BIO UK Style, 24 cm la reducere. Este foarte mișto, îmi place culoarea și faptul că nu este extrem de moale. Este exact atât de moale cât am eu nevoie. Dar înainte să vă povestesc o întâmplare amuzantă, vă voi arăta salteaua pe care am cumpărat-o.
Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Saltea ortopedica cu arcuri si lana BIO UK Style, 24 cm și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Saltea ortopedica cu arcuri si lana BIO UK Style, 24 cm

De arătat arată bine, dar am avut niste probleme cu aceasta Saltea ortopedica cu arcuri si lana BIO UK Style, 24 cm pe care vreau sa vi le povestesc după ce vă uitați la poze.

Detalii despre Saltea ortopedica cu arcuri si lana BIO UK Style, 24 cm:

Pret:819.0 lei
Reducere :675.0 lei
Descrierea producatorului despre saltea: Tehnologie : Saltea cu Arcuri Grad de Fermitate : Mediu Husa Detasabila : Nu Grosime : 24 cm Poliuretan : Nu Tratament Alergenic: Da Certificare OEKO-TEX: Da Garantie : 5 ANI Fata Vara/Iarna : DanDESCRIERE Salteaua super ortopedica Bio Uk Style poate fi folosita atat iarna, cat si vara. Acest model de saltea NU contine spuma poliuretanica in compozitie, fiind o sulutie ideala pentru cei care isi doresc o saltea cat mai confortabila si mai naturala, dar cu compozitie de arcuri. Uita acum de durerile de spate si bucura-te de fiecare moment pe care-l petreci pe acest tip de saltea.nTEHNOLOGIE PRODUS Miezul de arcuri ortopedic din acest tip de saltea este acoperit cu dublu strat de pasla impregnata cu densitate de 800 gr/m2. Peste pasla este fixat un covor textil de materiale netesute de densitate 1000 gr/m2 si un strat de lana cu grosimea totala de 3 cm. Marginile sunt rigidizate cu pasla, pe tot conturul saltelei. Pentru rigidizarea saltelei si asigurarea senzatiei de confort, se foloseste o tehnologie englezeasca, denumita „tufted”, care presupune efectuarea manuala a acelor modele de suprafata, ea mai fiind numita si matlasare manuala.nNumar de arcuri: aprox. 350 arcuri (200*160cm) Diametrul sarmei de arc: 2,4mm Arcuri: Arcuri nemtesti tip Bonell, tratate termic, de inalta rezistenta Densitate feltru: 800 g/m2 Densitate vata volumica anti-alergica: 200 gr/m2 Densitate covor textil: 1000 gr/m3nHUSA DE SUPRAFATA Salteaua ortopedica Bio Uk Style detine o husa de acoperire matlasata si compactata pe un suport textil de vata volumica antialergica, cu densitatea de 200g/m2. Husa exterioara este confectionata din amestec de vascoza si bumbac.

Cum am ajuns eu să cumpăr salteaua și ce probleme are aceasta

Până la urmă totul e bine că am ajuns să cumpăr această Saltea ortopedica cu arcuri si lana BIO UK Style, 24 cm, deci finalul e fericit. Așa, deci de când soția mea a născut, Nero este extrem de gelos. Chiar am fost la un moment dat pe punctul să îl dăm, dar ne-am răzgândit, țin prea mult la el. Din cauza geloziei, acesta și-a făcut nevoile pe saltea.

Obișnuia să facă asta din ce în ce mai des. Acum nu mai face de când mi-am cumpărat o Saltea ortopedica cu arcuri si lana BIO UK Style, 24 cm – atât îi trebuia având în vedere că am dat 819.0 lei pe ea. Am citit multe păreri pe forum despre salteaua asta înainte să o cumpăr și per total sunt mulțumit de ea, însă are o problema: Nero acum a devenit dependent de Saltea ortopedica cu arcuri si lana BIO UK Style, 24 cm.

Efectiv nu mai încăpem de el, mereu se suie pe saltea și noi nu mai avem loc. Am cumpărat și o husă impermeabilă – doar în cazul în care îi vine o idee neortodoxă lui Nero. Acum am văzut pe somproduct.ro – locul de unde am cumpărat-o, ca această Saltea ortopedica cu arcuri si lana BIO UK Style, 24 cm este la reducere. Eu am luat-o la preț întreg, însă voi o puteți lua acum la reducere – mă rog, cât timp mai este această reducere.
Vă las aici un link despre parerile de pe forum a celorlalti despre această Saltea ortopedica cu arcuri si lana BIO UK Style, 24 cm. Spor la cumpărături!