Pat Tapitat Gri Sausolito – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

81

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat Tapitat Gri Sausolito este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 18118.21 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat Tapitat Gri Sausolito și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat Tapitat Gri Sausolito

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat Tapitat Gri Sausolito și cât este de elegant.

Detalii despre Pat Tapitat Gri Sausolito:

Pret:36237.47 lei
Reducere :18118.21  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Descriere: nUn pat epic cu particularitati unice. Acesta este sculptat in linii surprinzatoare create de moliciunea delicata si de aspectul rezultat din utilizarea penelor special selectate cu care este umplut capataiul.nCusaturile de relief si butoanele pretioase de sidef veritabil aduc un plus de eleganta si stil. Structura este realizata din mai multe straturi cu placi aglomerate si poate fi complet demontat. Cadrul este captusit cu spuma de poliuretan si fibre 100% poliester.nCapataiul este umplut cu 70% pene de gasca si 30% pene de rata, atent selectionate si sterilizate, „Assopiuma”. Disponibil cu baza reglabila in inaltime, cu spatiu de depozitare si cu mecanism de ridicare. Picioare din polipropilena.nHuse complet detasabile. Se monteaza foarte usor, toate componentele fiind de o calitate exceptionala.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat Tapitat Gri Sausolito am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat Tapitat Gri Sausolito a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 18118.21 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat Tapitat Gri Sausolito. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat Tapitat Gri Sausolito. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.