Pat Tapitat Gri Circle – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

125

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat Tapitat Gri Circle este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 16280.06 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat Tapitat Gri Circle și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat Tapitat Gri Circle

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat Tapitat Gri Circle și cât este de elegant.

Detalii despre Pat Tapitat Gri Circle:

Pret:33212.19 lei
Reducere :16280.06  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Descriere:nUn pat foarte potrivit pentru orice dormitor este modelul Circle, o piesa de mobilier impunatoare si foarte eleganta in sine. Designul deosebit al patului, precum si calitatea materialelor il vor face foarte potrivit pentru orice tip de decor sau de spatiu.nValoarea acestui pat este resimtita din plin doar atunci cand veti descoperi ca va poate oferi comfortul dorit si ca aspectul sau elegant va da personalitate dormitorului dumneavoastra.nDetalii tehnice:nPatul este construit pe cadru de lemn.nDisponibil cu baza reglabila in inaltime, cu spatiu de depozitare si cu mecanism de ridicare.nPicioarele sunt realizate din polipropilena.nHuse complet detasabile.nDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 238 cm, latime: 182 cm, inaltime capatai: 88 cmnPentru saltea 200 x 180 cm : Lungime: 238 cm, latime: 202 cm, inaltime capatai: 88 cmnAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nDespre Brand:nLa inceputul anului 1970, produsele realizate de Busnelli s-au distins prin limbajul lor estetic, modern si tineresc urmand sa simbolizeze excelenta designului italian. In 1972, Busnelli a construit o fabrica folosind cele mai avansate tehnologii si tehnici. Conducand in mod consecvent industria sa, Busnelli este dedicata productiei de mobilier tapitat de inalta calitate si design, semnat cu marca de argint.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat Tapitat Gri Circle am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat Tapitat Gri Circle a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 16280.06 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat Tapitat Gri Circle. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat Tapitat Gri Circle. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.