Pat tapitat Dafne C cu lada de depozitare – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

95

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat tapitat Dafne C cu lada de depozitare este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 3093.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat tapitat Dafne C cu lada de depozitare și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat tapitat Dafne C cu lada de depozitare

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat tapitat Dafne C cu lada de depozitare și cât este de elegant.

Detalii despre Pat tapitat Dafne C cu lada de depozitare:

Pret:3093.0 lei
Reducere :3093.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Pat tapitat Dafne CnColectia: ModernnDesignul deosebit al patului Dafne C, precum si calitatea materialelor, il vor face foarte potrivit pentru orice tip de decor sau de spatiu. nPatul este imbracat in stofa de cea mai buna calitate si este prevazut cu somiera metalica rabatabila si spatiu de depozitare.nDetalii tehnice:nPatul este construit pe cadru de lemn tapitat in intregime cu stofa, rezistenta in timp si foarte usor de intretinut.nPatul contine suportul pentru saltea de tip somiera rabatabila si lada pentru depozitare.nDimensiuni exterioare pat: nPentru saltea 200 x 140 cm : lungime: 215 cm, latime: 154 cm, inaltime capatai: 100 cmnPentru saltea 200 x 160 cm : lungime: 215 cm, latime: 174 cm, inaltime capatai: 100 cmnPentru saltea 200 x 180 cm : lungime: 215 cm, latime: 194 cm, inaltime capatai: 100 cmnAdancimea saltelei in pat: 6 cm ( cat intra salteaua in pat )nInaltimea cadrului cu picioare: 38 cmnInaltimea picioarelor: 4 cmnPretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului. Pretul patului poate diferi fata de pretul afisat in functie de materialul ales.n nAsamblare:nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPoza de prezentare a patului este cu titlu orientativ.nAcest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat tapitat Dafne C cu lada de depozitare am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat tapitat Dafne C cu lada de depozitare a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 3093.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat tapitat Dafne C cu lada de depozitare. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat tapitat Dafne C cu lada de depozitare. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.