Pat tapitat cu stofa si lada de depozitare Velvet Beige – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

115

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat tapitat cu stofa si lada de depozitare Velvet Beige este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 5355.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat tapitat cu stofa si lada de depozitare Velvet Beige și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat tapitat cu stofa si lada de depozitare Velvet Beige

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat tapitat cu stofa si lada de depozitare Velvet Beige și cât este de elegant.

Detalii despre Pat tapitat cu stofa si lada de depozitare Velvet Beige:

Pret:6545.0 lei
Reducere :5355.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Colectia: VelvetnCuloare: Stejar RusticnMaterial: Lemn de stejar / FurnirnMobilierul din colectia Velvet incanta privirile printr-un design neobisnuit. Fiecare piesa de mobilier va inspira sa creati aranjamente unice care sa emane energie pozitiva.nCuloarea calda a stejarului rustic se potriveste perfect cu stilul individual al interiorului dumneavoastra, in timp ce insertiile cu aspect metalic din zona elementelor densticla denota o eleganta aparte. Colectia Velvet asimileaza tot ce este mai bun intr-un mobilier – materiale de cea mai inalta calitate, prezentare originala si stilnextraordinar.nUn pat din colectia Velvet este o piesa simpla, dar frumoasa de mobilier, se integreaza perfect in dormitorul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.nDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 140 cm : Lungime: 215 cm, latime: 148 cm, inaltime capatai: 90 cm, greutate: 84 kgnDetalii tehnice:nProdusul este realizat din lemn de stejar si furnir.nCapataiul este tapitat cu stofa.nContine somiera rabatabila si lada pentru depozitare.nPartea inferioara a patului este dotata cu sistem de iluminat incorporat inclus in pret.nRespecta toate standardele de calitate ale UE.nAsamblare:nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat tapitat cu stofa si lada de depozitare Velvet Beige am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat tapitat cu stofa si lada de depozitare Velvet Beige a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 5355.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat tapitat cu stofa si lada de depozitare Velvet Beige. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat tapitat cu stofa si lada de depozitare Velvet Beige. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.