Pat tapitat cu stofa Sabrina Grey – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

175

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat tapitat cu stofa Sabrina Grey este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 2477.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat tapitat cu stofa Sabrina Grey și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat tapitat cu stofa Sabrina Grey

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat tapitat cu stofa Sabrina Grey și cât este de elegant.

Detalii despre Pat tapitat cu stofa Sabrina Grey:

Pret:3228.0 lei
Reducere :2477.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Descriere:nSimplu dar versatil, patul Sabrina se integreaza perfect in dormitorul dumneavoastra oferindu-i o nota de eleganta.nInteriorul casei dumneavoastra va fi admirat de cei care indragesc liniile bine definite, simplitatea formelor dar si functionalitatea acestora.nDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 218 cm, latime: 171 cm, inaltime capatai: 111 cmnInaltime de la sol la sezut: 39 cmnInaltime picioare: 5 cmnInaltimea cadrului: 30,5 cmnSpatiul pentru saltea in interiorul patului: aproximativ 7 cmnInaltime de la sol la somiera: 29 cm nNumar lamele: 14nDimensiuni sertare fata: L71,3xl23,5xh20 cm si L80,3xl20,5xh20 cmnDimensiuni sertare lateral: L67,7xl16xh50 cm si L78,7xl12xh50 cmnDetalii tehnice:nPatul contine suport pentru saltea.nPicioarele sunt realizate din lemn de nuc.nPatul este construit pe cadru de lemn tapitat in intregime cu stofa, rezistenta in timp si foarte usor de intretinut.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat tapitat cu stofa Sabrina Grey am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat tapitat cu stofa Sabrina Grey a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 2477.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat tapitat cu stofa Sabrina Grey. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat tapitat cu stofa Sabrina Grey. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.