Pat tapitat cu stofa Lazio – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

440

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat tapitat cu stofa Lazio este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 4036.84 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat tapitat cu stofa Lazio și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat tapitat cu stofa Lazio

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat tapitat cu stofa Lazio și cât este de elegant.

Detalii despre Pat tapitat cu stofa Lazio:

Pret:4036.84 lei
Reducere :4036.84  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Material: StofanUn pat foarte potrivit pentru orice dormitor este modelul Lazio, o piesa de mobilier impunatoare si foarte eleganta in sine. Designul deosebit al patului, precum si calitatea materialelor il vor face foarte potrivit pentru orice tip de decor sau de spatiu. Valoarea acestui pat este resimtita din plin doar atunci cand veti descoperi ca va poate oferi comfortul dorit si ca aspectul sau elegant va da personalitate dormitorului dumneavoastra.nDetalii tehnice:nElemente de imbinare si feronerie de cea mai buna calitate.nConstruit cu o atentie deosebita, desavarsit in fiecare detaliu. Respecta toate standardele de calitate ale UE.nContine suport de saltea rabatabil, cu acces in lada de depozitare.nDimensiuni exterioare pat:nSaltea 200 x 140 cm : lungime: 219.5 cm, latime: 156 cm, inaltime capatai: 90 cmnSaltea 200 x 160 cm : lungime: 219.5 cm, latime: 176 cm, inaltime capatai: 90 cmnSaltea 200 x 180 cm : lungime: 219.5 cm, latime: 196 cm, inaltime capatai: 90 cmnInaltimea cadrului: 25 cmnInaltimea picioarelor: 14 cmnSpatiul pentru saltea in interiorul patului: 7 cmnGrosime tablie: 11.5 cmnGrosime laterala: 8 cmnAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.nPoza de prezentare a patului este cu titlu orientativ.nAcest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori, pretul poate varia in functie de materialul ales.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat tapitat cu stofa Lazio am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat tapitat cu stofa Lazio a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 4036.84 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat tapitat cu stofa Lazio. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat tapitat cu stofa Lazio. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.