Pat tapitat cu spatiu de depozitare „Dama” – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

101

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat tapitat cu spatiu de depozitare „Dama” este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 5572.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat tapitat cu spatiu de depozitare „Dama” și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat tapitat cu spatiu de depozitare „Dama”

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat tapitat cu spatiu de depozitare „Dama” și cât este de elegant.

Detalii despre Pat tapitat cu spatiu de depozitare „Dama”:

Pret:6965.0 lei
Reducere :5572.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Pat tapitat cu spatiu de depozitare „Dama”nColectia: ModernnPatul tapitat Dama este un pat modern conturat in linii drepte, cu accente clasice prin capataiul capitonat. Capataiul inalt tapitat va ofera spirijinul si confortul ideal atunci cand va relaxati, cititi sau priviti la televizor. Cadrul patului este tapitat in intregime cu stofa premium, complet detasabila.nDetalii tehnice:nTapiteria este complet detasabila ( stofa, microfibra si piele ecologica).nCapataiul este imbracat in perne realizate din spuma poliuretanica cu densitatea de 25 kg/m3.nPatul este construit din MDF si lemn masiv de pin.nPatul contine suport de tip lamelar pentru saltea, cu acces in lada de depozitare ( 19 cm).nPicioarele sunt realizate din lemn, cu o inaltime 6 cm.nInaltime cadru: 37 cm.nDimensiuni exterioare pat:nSaltea 190 x 120 cm : lungime: 211 cm, latime: 134 cm, inaltime capatai: 130, greutate: 120 kgnSaltea 190 x 160 cm : lungime: 211 cm, latime: 174 cm, inaltime capatai: 130, greutate: 147 kgnSaltea 200 x 120 cm : lungime: 221 cm, latime: 134 cm, inaltime capatai: 130 cm, greutate: 123 kgnSaltea 200 x 160 cm : lungime: 221 cm, latime: 174 cm, inaltime capatai: 130 cm, greutate: 150 kgnSaltea 200 x 180 cm : lungime: 221 cm, latime: 194 cm, inaltime capatai: 130 cm, greutate: 165 kgnAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.nPoza de prezentare a patului este cu titlu orientativ, produsul a fost tapitat cu Disco 01.nAcest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori, pretul poate varia in functie de materialul ales.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat tapitat cu spatiu de depozitare „Dama” am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat tapitat cu spatiu de depozitare „Dama” a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 5572.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat tapitat cu spatiu de depozitare „Dama”. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat tapitat cu spatiu de depozitare „Dama”. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.