Pat Tapitat Alb Potenza – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

310

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat Tapitat Alb Potenza este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 1725.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat Tapitat Alb Potenza și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat Tapitat Alb Potenza

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat Tapitat Alb Potenza și cât este de elegant.

Detalii despre Pat Tapitat Alb Potenza:

Pret:2233.0 lei
Reducere :1725.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Pat Tapitat Alb Potenza Colectia: Clasic.Culoare: Alb.nPatul tapitat Potenza este un pat cu un design clasic fermecator ce se remarca prin linile ondulate ale capataiului capitonat si prin picioarele conturate in stil clasic.nDetalii tehnice:nFurnizorul recomanda folosirea unei saltele de aproximativ 16 cm inaltime.nSpatiul pentru saltea in interiorul patului: aproximativ 10 cmnConstruit pe cadru de lemn.nTapitat cu piele PU, ecologica, cu textura consistenta, rezistenta in timp, foarte usor de intretinut si curatat.nContine suport de saltea lamelar tip somiera. nDimensiuni exterioare pat:nSaltea 200 x 160 cm : lungime: 228 cm, latime: 171 cm, inaltime capatai: 108 cmnnaltime cadru fata: 38 cmnInaltime picioare: 12 cmnInaltimea cadrului: 26 cmnAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesorile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat Tapitat Alb Potenza am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat Tapitat Alb Potenza a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 1725.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat Tapitat Alb Potenza. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat Tapitat Alb Potenza. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.