Pat tapitat Afrodita cu lada de depozitare – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

330

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat tapitat Afrodita cu lada de depozitare este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 2586.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat tapitat Afrodita cu lada de depozitare și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat tapitat Afrodita cu lada de depozitare

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat tapitat Afrodita cu lada de depozitare și cât este de elegant.

Detalii despre Pat tapitat Afrodita cu lada de depozitare:

Pret:2586.0 lei
Reducere :2586.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Pat tapitat Afrodita nColectia: ModernnPatul Afrodita este un pat modern cu design minimalist care se remarca prin linile suple ale cadrului cu marginile inguste si prin capataiul inalt ce ofera suport si confort ideal. Patul este imbracat in piele ecologica de cea mai buna calitate ce inlocuieste cu succes pielea naturala prin intretinere mai usoara si durabilitate de utilizare mai mare. Patul este prevazut cu somiera metalica rabatabila si spatiu de depozitare.nDetalii tehnice:nPatul este construit pe cadru de lemn tapitat in intregime cu piele ecologica PU, rezistenta in timp si foarte usor de intretinut.nPatul contine suportul pentru saltea de tip somiera rabatabila si lada pentru depozitare.nDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 90 cm : lungime: 216 cm, latime: 104 cm, inaltime capatai: 102 cmnPentru saltea 200 x 120 cm : lungime: 216 cm, latime: 134 cm, inaltime capatai: 102 cmnPentru saltea 200 x 140 cm : lungime: 216 cm, latime: 154 cm, inaltime capatai: 102 cmnPentru saltea 200 x 160 cm : lungime: 216 cm, latime: 174 cm, inaltime capatai: 102 cmnPentru saltea 200 x 180 cm : lungime: 216 cm, latime: 194 cm, inaltime capatai: 102 cmnAdancimea saltelei in pat: 4 cm (cat intra salteaua in pat)nInaltimea cadrului cu picioare: aproximativ 40 cmnInaltimea picioarelor: 4 cmnPretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului. Pretul patului poate diferi fata de pretul afisat in functie de materialul ales.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nnPoza de prezentare a patului este cu titlu orientativ.nAcest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori, pretul poate varia in functie de materialul ales.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat tapitat Afrodita cu lada de depozitare am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat tapitat Afrodita cu lada de depozitare a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 2586.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat tapitat Afrodita cu lada de depozitare. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat tapitat Afrodita cu lada de depozitare. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.