Pat Sottiletto – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

92

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat Sottiletto este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 9268.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat Sottiletto și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat Sottiletto

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat Sottiletto și cât este de elegant.

Detalii despre Pat Sottiletto:

Pret:9268.0 lei
Reducere :9268.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Designer: Burtscher & Bertolini, 1997 nSottiletto este versatil si potrivit pentru orice dormitor. De data aceasta, lemnul este in centrul atentiei, expresivitatea sa este evidentiata de placajul de fag pentru a maximiza efectul ergonomic. Ventilatia ideala pentru saltea se realizeaza prin utilizarea unor distantiere, numarul lor depinde in functie de greutatea ce urmeaza sa fie sustinuta. Patul este completat cu picioare patrate fin placaj furniruit, precum si o cu o forma dinamica de placaj.nDimensiuni exterioare disponibile: 120 x 204 x h78 cm ( se recomanda de catre producator o saltea cu dimensiunea de 200 x 100 cm )n 172 x 213 x h78 cm ( se recomanda de catre producator o saltea cu dimensiunea de 200 x 160 cm )n 203 x 221 x h78cm ( se recomanda de catre producator o saltea cu dimensiunea de 200 x 180 cm )nInaltimea picioarelor este de 20 cm ( incluse in inaltimea patului).nFinisaj: Alb lacuit, mocha, nuc si fag albit.nTermen de livrare:nDatorita procesului complex de executie si a materialelor folosite cu cel mai inalt nivel calitativ, termenul de livrare este de 4-6 saptamani.nPatul pe nuanta nuc se poate realiza doar la dimensiunea de 172 x 213 x h78 cm.nPentru nuanta de nuc, pretul patului variaza fata de cel de pe site.nSalteaua si montajul nu sunt incluse in pret.nDimensiunile saltelei sunt recomandate doar pentru a mentine aspectul estetic al patului, clientii sunt liberi in alegerea dimensiunii in functie de preferintele acestora.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat Sottiletto am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat Sottiletto a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 9268.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat Sottiletto. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat Sottiletto. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.