Pat rabatabil pe perete Horizontal Space – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

464

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat rabatabil pe perete Horizontal Space este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 2456.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat rabatabil pe perete Horizontal Space și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat rabatabil pe perete Horizontal Space

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat rabatabil pe perete Horizontal Space și cât este de elegant.

Detalii despre Pat rabatabil pe perete Horizontal Space:

Pret:2456.0 lei
Reducere :2456.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Pat rabatabil pe perete SpacenColectia: ModernCulori disponibile: Alb, Stejar Nebraska, Stejar Choco, Stejar Sonoma, Arin.Patul Space este cea mai buna solutie atunci cand sunteti in lipsa de spatiu. Potrivit pentru apartamente sau garsoniere unde puteti crea un pat de dormitor, in cateva secunde, dintr-un corp de mobilier cu o adancime de doar 42 cm!nIdeal pentru camerele de copii, patul Space, dubleaza spatiul de joaca a micutilor, fara nici un risc datorita sistemului de inchidere dublu, care nu poate fi deschis din greseala. Sistemul de rabatare metalic impreuna cu piciorul de sprijin, care se intinde pe toata latimea patului, ofera un ansamblu solid, sigur si durabil. nDetalii tehnice:nConstruit pe cadru de lemn cu placi din pal melaminat si sistem metalic de rabatare, foarte rezistent si durabil.nPatul contine suport de saltea cu lamele de lemn.nMateriale: pal laminat, placaj si MD.nPartea din fata si cele laterale sunt facute din PAL laminat 18 mm.nPartea din spate a patului este facuta din MDF de 10 mm.nSuportul saltelei este facut din placaj de 16 mm si PAL laminat 15 mm.nInaltimea maxima a saltelei este de 21 cm.nGreutatea maxima a saltelei pentru dimensiunea de 90/200 este de 20 kg si pentru dimensiunea de 140/200 este de 35 kg. nDimensiuni exterioare pat:nSaltea 200 x 90 cm : lungime: 213 cm, inaltime: 113 cm, adancime: 42 cmnSaltea 200 x 120 cm : lungime: 213 cm, inaltime: 143 cm, adancime: 42 cmnSaltea 200 x 140 cm : lungime: 213 cm, inaltime: 163 cm, adancime: 42 cmn nAsamblare:nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.nPretul poate varia in functie de materialul ales.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat rabatabil pe perete Horizontal Space am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat rabatabil pe perete Horizontal Space a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 2456.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat rabatabil pe perete Horizontal Space. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat rabatabil pe perete Horizontal Space. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.