Pat metalic negru cu insertii lemn cires Cortina – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

1035

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat metalic negru cu insertii lemn cires Cortina este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 912.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat metalic negru cu insertii lemn cires Cortina și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat metalic negru cu insertii lemn cires Cortina

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat metalic negru cu insertii lemn cires Cortina și cât este de elegant.

Detalii despre Pat metalic negru cu insertii lemn cires Cortina:

Pret:1180.0 lei
Reducere :912.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Pat metalic negru cu insertii lemn cires Cortina Colectia: AtemporalCuloare cadru metalic: Negru.Culoare lemn: Antique Cherry.nPatul Cortina este un mix de clasic cu modern si este potrivit pentru orice stil de incapere. Fie ca iti doresti un dormitor traditional, clasic sau modern cu contraste incitante, patul Cortina cu un design simplu si fermecator, atemporal, este alegerea perfecta.nAcest pat metalic este realizat de catre o mica fabrica cu o traditie in realizarea paturilor de metal de peste 20 de ani, timp in care procedeul de productie si calitatea produselor au devenit legendare.nClasificate in colectii cu teme incitante, in stil expresiv si inovativ sau clasic, cu un design atemporal, fiecare pat respecta standardele stricte de calitate si asigura durabilitatea in timp.nDetalii tehnice:nFurnizorul recomanda folosirea unei saltele de aproximativ 16 cm inaltime.nSpatiul pentru saltea in interiorul patului: aproximativ 9 cmnConstruit pe cadru de metal negru cu insertii de lemn.nPatul contine suport lamelar pentru saltea.nDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 217 cm, latime: 166 cm, inaltime capatai: 103 cmnInaltime cadru fata: 45 cmnInaltime picioare: 27 cmnInaltimea cadrului: 5 cmnAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesorile din imaginea de prezentare a produsului.n

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat metalic negru cu insertii lemn cires Cortina am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat metalic negru cu insertii lemn cires Cortina a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 912.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat metalic negru cu insertii lemn cires Cortina. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat metalic negru cu insertii lemn cires Cortina. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.