Pat din lemn masiv Ole – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

455

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat din lemn masiv Ole este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 2693.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat din lemn masiv Ole și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat din lemn masiv Ole

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat din lemn masiv Ole și cât este de elegant.

Detalii despre Pat din lemn masiv Ole:

Pret:3169.0 lei
Reducere :2693.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Material: Lemn masiv de pinnCuloare: Alb anticnPatul Ole reprezinta un model care imbina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier foarte rezistenta. Este un pat construit integral din lemn masiv de pin cu un aspect modern ce aduce un plus de stil in orice dormitor.nPinul este un lemn de esenta moale, care creste in mai multe variante in multe parti ale lumii. Aspectul rustic al pinul ofera multa caldura si individualitate pieselor de mobilier. Lemnul de pin are o culoare deschisa si este un foarte bun aderent pentru vopseluri. Este ideal pentru mobilierul din camera copiilor, pentru sufragerii si oriunde ai nevoie de piese de mobilier simple, dar cu personalitate. Datorita striatiilor si pigmentilor verzi, piesele de mobilier realizate din pin sunt unice. Detalii tehnice:nConstruit din lemn masiv de pin 100%.nElemente de imbinare si feronerie de cea mai buna calitate.nConstruit cu o atentie deosebita, desavarsit in fiecare detaliu. Respecta toate standardele de calitate ale UE.nSuport suplimentar pe centru cu doua picioare.nNu contine suport pentru saltea si somiera.n Dimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 140 cm : lungime: 227 cm, latime: 145 cm, inaltime capatai: 91.6 cm nPentru saltea 200 x 160 cm : lungime: 227 cm, latime: 165 cm, inaltime capatai: 91.6 cmnPentru saltea 200 x 180 cm : lungime: 227 cm, latime: 185 cm, inaltime capatai: 91.6 cmnPentru saltea 200 x 200 cm : lungime: 227 cm, latime: 205 cm, inaltime capatai: 91.6 cmnInaltime cadru cu picioare: 43 cmnInaltime picioare: 19 cmnInaltimea tabliei din fata: 66.6 cmnAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului. nSertarul pentru depozitare este inclus in pret.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat din lemn masiv Ole am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat din lemn masiv Ole a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 2693.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat din lemn masiv Ole. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat din lemn masiv Ole. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.