Pat din lemn masiv de stejar Fantasy natural cu spatiu de depozitare – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

343

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat din lemn masiv de stejar Fantasy natural cu spatiu de depozitare este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 10034.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat din lemn masiv de stejar Fantasy natural cu spatiu de depozitare și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat din lemn masiv de stejar Fantasy natural cu spatiu de depozitare

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat din lemn masiv de stejar Fantasy natural cu spatiu de depozitare și cât este de elegant.

Detalii despre Pat din lemn masiv de stejar Fantasy natural cu spatiu de depozitare:

Pret:12395.0 lei
Reducere :10034.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Material: Lemn masiv de stejarnCuloare: NaturalnPatul Fantasy reprezinta un model care imbina armonios utilitatea si estetica, intr-o piesa de mobilier foarte rezistenta. Este un pat construit integral din lemn masiv de stejar cu un aspect modern ce aduce un plus de stil in orice dormitor.nMobila din lemn de stejar este o optiune pentru cei care doresc rezistenta si durabilitate, pentru ca acestea doua sunt caracteristicile sale principale. In ceea ce priveste designul, mobila din lemn de stejar nu se mai limiteaza doar la stilul rustic, traditional, ci se gaseste si sub forma unor modele absolut moderne. Unul dintre avantajele lemnului de stejar este ca nu necesita o ingrijire deosebita.nDetalii tehnice:nConstruit din lemn masiv de stejar 100%.nGrosimea lemnului folosit la cadrul patului este de: 20, 25, 40, 80 MM.nElemente de imbinare si feronerie de cea mai buna calitate: Hafele USA & Hettich.nConstruit cu o atentie deosebita, desavarsit in fiecare detaliu. Respecta toate standardele de calitate ale UE.nSuport suplimentar pe centru cu doua picioare.nContine lada de depozitare si suport saltea, acestea fiind in completarea patului.nDimensiuni lada de depozitare:nnLungime: 158 cmnLatime: 75 cm ( pentru paturile de 140), 95 cm ( pentru paturile de 160), 115 cm ( pentru paturile de 180 ), 135 cm ( pentru paturile de 200)nnMontaj rapid si usor.n Dimensiuni saltea:nLungime saltea A = 200 cmnLatime saltea B = 140 / 160 / 180 / 200 cmn In functie de dimensiunile saltelei dimensiunea exterioara a patului este:nLungime pat = lungimea saltelei A + 9 cmnLatime pat = latime saltea B + 20 cmnInaltimea cadrului fata de sol: 34 cmnInaltimea capataiului: 101 cmnSpatiul de sub pat: 22 cmnSpatiul pentru suportul de saltea si saltea in interiorul patului: 10 cmnGrosime picoare: 4 x 4 cmnGrosime laterala: 4 cm, 6 cmnGrosime tablie: 2 cm, 4 cmnTimp de asamblare: 45 minnPosibilitatea de instalare a suportului de saltea electric: NUnGreutate: 90 kgnGarantie: 10 aninAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 45 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat din lemn masiv de stejar Fantasy natural cu spatiu de depozitare am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat din lemn masiv de stejar Fantasy natural cu spatiu de depozitare a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 10034.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat din lemn masiv de stejar Fantasy natural cu spatiu de depozitare. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat din lemn masiv de stejar Fantasy natural cu spatiu de depozitare. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.