Pat din lemn masiv de fag Natura nuc – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

325

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat din lemn masiv de fag Natura nuc este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 1851.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat din lemn masiv de fag Natura nuc și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat din lemn masiv de fag Natura nuc

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat din lemn masiv de fag Natura nuc și cât este de elegant.

Detalii despre Pat din lemn masiv de fag Natura nuc:

Pret:2222.0 lei
Reducere :1851.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Material: Lemn masiv de fagnCuloare: NucnPatul Natura Nuc este un pat construit integral din lemn masiv de fag cu un aspect modern ce aduce un plus de stil in orice dormitor. Cadrul jos indeamna la relaxare iar nuantele lemnului de fag il fac pretabil la orice stil de aranjament al dormitorului.nLemnul de fag este un lemn de esenta tare, nedeformabil, foarte rezistent si durabil in timp. Densitatea lemnului este de 720 kg/m3. Fagul se remarca prin aspectul deosebit si culoarea natur inconfundabila, iar suprafata fina, non-poroasa, cu textura curata, fara noduri, fac din lemnul de fag alegerea ideala pentru orice piesa de mobilier. Mobilierul din lemn de fag este unul trainic si foarte aspectuos ce se integreaza cu usurinta in orice aranjament interior sau exterior.nPatul Natura este la un pret foarte competitiv. Este tipul de pat care intruneste perfect urmatoarele atribute: calitatea la cel mai inalt nivel, pretul scazut si designul clasic care nu se demodeaza niciodata. Detalii tehnice:nConstruit din lemn masiv de fag 100%.nGrosimea lemnului folosit la cadrul patului este de 16, 20 si 25 MM.nElemente de imbinare si feronerie de cea mai buna calitate: Hafele USA & Hettich.nConstruit cu o atentie deosebita, desavarsit in fiecare detaliu. Respecta toate standardele de calitate ale UE.nSuport suplimentar pe centru cu doua picioare.nNu contine suport pentru saltea.nMontaj rapid si usor. Dimensiuni saltea:nLungime saltea A = 190 / 200 / 210 / 220 cmnLatime saltea B = 80 / 90 / 100 / 120 / 140 / 160 / 180 / 200 cmnIn functie de dimensiunile saltelei dimensiunea exterioara a patului este:nLungime pat = lungimea saltelei A + 5 cmnLatime pat = latime saltea B + 5 cmnInaltimea cadrului fata de sol: 34 cmnInaltimea tabliei fata de sol: 64 cmnSpatiul de sub pat: 20 cmnSpatiul pentru suportul de saltea si saltea in interiorul patului: 11 cmnGrosime tablie: 2 cmnGrosime laterala: 2 cmnGrosime picioare: 2.5 x 16 cmnPosibilitatea de instalare a lazii cu suport de saltea: NUnPosibilitatea de instalare a suportului de saltea electric: DAnPosibilitatea de asezare a unor sertare sub pat: DAnGreutate: 35 kgnGarantie: 10 aninAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 40 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat din lemn masiv de fag Natura nuc am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat din lemn masiv de fag Natura nuc a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 1851.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat din lemn masiv de fag Natura nuc. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat din lemn masiv de fag Natura nuc. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.