Pat din lemn de pin Pace Natural – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

63

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat din lemn de pin Pace Natural este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 1594.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat din lemn de pin Pace Natural și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat din lemn de pin Pace Natural

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat din lemn de pin Pace Natural și cât este de elegant.

Detalii despre Pat din lemn de pin Pace Natural:

Pret:2338.0 lei
Reducere :1594.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Stil: ScandinavnCuloare lemn: NaturalnPatul Pace este un simbol al elegantei casual. Cu picioarele sale simple, dar clasice, Pace va iesi tot timpul in evidenta, oferindu-va tipul de versatilitate pe care ati dorit-o dintotdeauna de la mobilier.nDetalii tehnice:nCadrul patului este realizat din lemn de pin (certificat FSC).nPrin cumpararea de produse din lemn independent certificate, se garanteaza ca lemnul utilizat in produsul respectiv provine din paduri gestionate durabil pe criterii sociale , economice si ecologice.nPinul este un lemn de esenta moale, care creste in mai multe variante in multe parti ale lumii. Aspectul rustic al pinul ofera multa caldura si individualitate pieselor de mobilier. Lemnul de pin are o culoare deschisa si este un foarte bun aderent pentru vopseluri. Este ideal pentru mobilierul din camera copiilor, pentru sufragerii si oriunde ai nevoie de piese de mobilier simple, dar cu personalitate. nDimensiuni cadru pat:nSaltea 200 x 140 cm : lungime 200 cm, latime 140 cm, inaltime 28 cmnSaltea 200 x 160 cm : lungime 200 cm, latime 160 cm, inaltime 28 cmnSaltea 200 x 180 cm : lungime 200 cm, latime 180 cm, inaltime 28 cmnGreutate pat : 28 / 32 / 36 kgnGreutate maxima suportata : 200 kg nPretul afisat nu include montajul, salteaua si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat din lemn de pin Pace Natural am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat din lemn de pin Pace Natural a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 1594.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat din lemn de pin Pace Natural. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat din lemn de pin Pace Natural. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.