Pat din lemn de pin Dock Wenge 160 – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

61

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat din lemn de pin Dock Wenge 160 este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 1693.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat din lemn de pin Dock Wenge 160 și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat din lemn de pin Dock Wenge 160

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat din lemn de pin Dock Wenge 160 și cât este de elegant.

Detalii despre Pat din lemn de pin Dock Wenge 160:

Pret:2483.0 lei
Reducere :1693.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Stil: ScandinavnCuloare lemn: WengenDaca vrei sa te relaxezi regeste, Dock iti propune o oferta de nerefuzat si iti garanteaza un somn odihnitor! Cu Dock, spatiul tau pentru relaxare devine un loc modern si versatil.nCadrul Dock este din lemn de pin masiv, bazat pe abordarea japoneza ” Feng Shui ” de viata. Casa ta este o oglinda a ceea ce se intampla in interiorul tau. Patul Dock este un produs versatil, care se potriveste in aproape fiecare locuinta. Se va armoniza cu energia casei tale !nDetalii tehnice:nCadrul patului este realizat din lemn de pin (certificat FSC).nPrin cumpararea de produse din lemn independent certificate, se garanteaza ca lemnul utilizat in produsul respectiv provine din paduri gestionate durabil pe criterii sociale, economice si ecologice.nPatul contine doua saltele tatami, realizate din paie de orez de dimensiunea 200 x 80 cm si grosime 5,5 cm.nPinul este un lemn de esenta moale, care creste in mai multe variante in multe parti ale lumii. Aspectul rustic al pinul ofera multa caldura si individualitate pieselor de mobilier. Lemnul de pin are o culoare deschisa si este un foarte bun aderent pentru vopseluri. Este ideal pentru mobilierul din camera copiilor, pentru sufragerii si oriunde ai nevoie de piese de mobilier simple, dar cu personalitate. nDimensiuni cadru pat:nSaltea 200 x 160 cm: lungime: 213 cm, latime: 173 cm, inaltime: 11 cmnGreutate pat: 35 / 38 kg nPretul afisat nu include montajul si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat din lemn de pin Dock Wenge 160 am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat din lemn de pin Dock Wenge 160 a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 1693.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat din lemn de pin Dock Wenge 160. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat din lemn de pin Dock Wenge 160. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.