Pat din lemn culoare cires Genewa – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

206

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat din lemn culoare cires Genewa este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 1610.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat din lemn culoare cires Genewa și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat din lemn culoare cires Genewa

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat din lemn culoare cires Genewa și cât este de elegant.

Detalii despre Pat din lemn culoare cires Genewa:

Pret:2084.0 lei
Reducere :1610.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Pat din lemn culoare cires Genewa Colectia: RusticCuloare lemn: Antique Cherryn Acest pat din lemn este realizat de catre o mica fabrica din Europa cu o traditie de peste 20 de ani in realizarea paturilor, timp in care procedeul de productie si calitatea produselor au devenit legendare.nClasificate in colectii cu teme incitante, in stil expresiv si inovativ sau clasic, cu un design atemporal, fiecare pat respecta standardele stricte de calitate si asigura durabilitatea in timp.nDetalii tehnice:nFurnizorul recomanda folosirea unei saltele de aproximativ 16 cm inaltime.nSpatiul pentru saltea in interiorul patului: aproximativ 9 cmnPatul este construit din MDF, metal si lemn malaezian.nPatul contine suportul pentru saltea. Suport de tip lamelar cu sipci longitudinale din lemn montate pe cadrul patului.nDimensiuni pat:nPentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 220 cm, latime: 165 cm, inaltime capatai: 103 cmnInaltime cadru fata: 57 cmnInaltime picioare: 21 cmnInaltimea cadrului: 15 cmnAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul, salteaua, noptierele si accesorile din imaginea de prezentare a produsului.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat din lemn culoare cires Genewa am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat din lemn culoare cires Genewa a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 1610.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat din lemn culoare cires Genewa. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat din lemn culoare cires Genewa. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.