Pat cu spatiu de depozitare la capatai, tapitat „Gala Multi” Boxspring – Pret, Pareri forum si probleme frecvente

443

Am căutat până am găsit patul perfect, dar l-am găsit până la urmă. Acest Pat cu spatiu de depozitare la capatai, tapitat „Gala Multi” Boxspring este extrem de confortabil. Designul și culoarea sa îi oferă cu siguranță o aură aparte. L-am găsit la un preț foarte mic, de 6111.0 RON- ceea ce , să fim serioși, e un preț mic pentru un asemenea pat. Mie mi-a placut din prima când l-am văzut și parerea mea este sa îl încercați și voi, cine știe, poate o să vă placă.

Înainte să îl cumpărați, stați să vă povestesc cum am decis eu să cumpăr acest Pat cu spatiu de depozitare la capatai, tapitat „Gala Multi” Boxspring și după o să vă dau un link unde îl găsiți la preț mic.

Poze cu Pat cu spatiu de depozitare la capatai, tapitat „Gala Multi” Boxspring

Mai întâi, uitați-vă la poza asta și spuneți-mi că nu e un pat de calitate. Uitați cât de fain este domnul Pat cu spatiu de depozitare la capatai, tapitat „Gala Multi” Boxspring și cât este de elegant.

Detalii despre Pat cu spatiu de depozitare la capatai, tapitat „Gala Multi” Boxspring:

Pret:6790.0 lei
Reducere :6111.0  lei
Descrierea producătorului despre acest pat: Descriere:nGala Multi este un pat elegant si stilat, cu design scandinav si linii drepte. Somnul perfect este garantat de arcurile tip Bonell cu inaltime de 17 cm. Salteaua este realizatandin arcuri tip Bonell pentru o utilizare de lunga durata si pentru a asigura un somn confortabil, placut si relaxant.nPaturile Boxspring ofera confort prin inlocuirea ramei si somierei cu o structura solida din lemn de cea mai buna calitate si arcuri impachetate individual, care formeazanbox-ul.nDimensiuni exterioare pat:nPentru saltea 200 x 140 cm : Lungime: 240 cm, latime: 150 cm, inaltime capatai: 100 cm, greutate: 128 kgnPentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 240 cm, latime: 170 cm, inaltime capatai: 100 cm, greutate: 146 kgnPentru saltea 200 x 180 cm : Lungime: 240 cm, latime: 190 cm, inaltime capatai: 100 cm, greutate: 164 kgnInaltime de la sol la sezut: 59 cmnInaltime cadru Bonell: 36 cmnInaltime topper: 4 cmnInaltime picioare: 2 cmnDimensiuni spatiu de depozitare:nPentru saltea 200 x 140 cm : Lungime: 80 cm, latime: 70 cm, inaltime: 28 cmnPentru saltea 200 x 160 cm : Lungime: 80 cm, latime: 80 cm, inaltime: 28 cmnPentru saltea 200 x 180 cm : Lungime: 80 cm, latime: 90 cm, inaltime: 28 cmnDetalii tehnice:nCadrul patului este realizat din lemn de pin si MDF. nCapataiul patului este rabatabil si are doua spatii pentru depozitare.nConstruit cu o atentie deosebita, desavarsit in fiecare detaliu. Respecta toate standardele de calitate ale UE.nPatul nu este rabatabil.nTopperul este inclus in pretul afisat.nAsamblare: nProdusul nu este montat. Asamblarea este rapida si usoara, putand fi executata in 30-60 minute, pe baza instructiunilor de montaj din colet.nPretul afisat nu include montajul si accesoriile din imaginea de prezentare a produsului.nPoza de prezentare a patului este cu titlu orientativ.nAcest produs se poate realiza pe diferite tipuri de material si pe o mare diversitate de culori, pretul poate varia in functie de materialul ales.

Acum să vă povestesc cum am ajuns eu să-l cumpăr

După cum știți cei care mă cunoașteți, am un copil. A sărit în pat, a tot sărit și s-a rupt patu’. Inițial am vrut să chem un tâmplar dar nevastă-mea a zis că oricum era un pat vechi și că mai bine mergem să cumparam unul nou că punem amândoi câte jumate din prețul patului. Deh, iubim copchilu’ în mod egal.

Până să vedem acest Pat cu spatiu de depozitare la capatai, tapitat „Gala Multi” Boxspring am încercat varianta clasică: am mers într-un magazin. Nu vreau sa îi dau nume, dar știți voi câinele ăla cu cască de inginer? Da, acolo am fost. Nu am găsit nimic să ne placă și mi-am amintit că un prieten a cumpărat un pat de curând de care era foarte mulțumit, așa că l-am sunat. A zis ca doar pe somproduct.ro găsesc paturi de calitate. Am venit acasă, am intrat pe website.. și da, când copchilu-meu a văzut poze cu acest Pat cu spatiu de depozitare la capatai, tapitat „Gala Multi” Boxspring a zis că ăsta e alesul. I-a plăcut foarte mult. I-am zis ca e cam mare patul, dar a râs și a zis că nu-i pasă, vrea patul ăsta. Așa că l-am comandat.

Având un preț de 6111.0 lei nici nu am mai pus 50-50 cu nevastă-mea, am plătit eu integral. Mă așteptam să dau mai mult. Personal, chiar sunt mulțumit de Pat cu spatiu de depozitare la capatai, tapitat „Gala Multi” Boxspring. E de calitate, e mai rezistent ca fostul pat și sper sa nu se rupă la fel de ușor când va începe copilul meu să sară în pat iar. I-am spus ca e mare de acum și că nu ar trebui să mai sară în pat, dar n-am cu cine. Am găsit și alte pareri despre Pat cu spatiu de depozitare la capatai, tapitat „Gala Multi” Boxspring. Cam toți sunt mulțumiți așa cum sunt și eu. Intrați și vedeți și voi.